Zonnehuisgroep Vlaardingen Team Holy-Baarnhoeve

Bij Zonnehuisgroep Vlaardingen ontmoeten cliënten, familie, medewerkers en vrijwilligers elkaar. Er is zorg en aandacht voor elkaar én voldoende ruimte om je thuis te voelen. Een optimale kwaliteit van leven in zorg, wonen en werken is het resultaat, afgestemd op de persoonlijke wensen van de cliënt.

 

Wijkverpleegkundige Gezond en Wel Thuis, Vlaardingen, uren in overleg


Op zoek naar veel vrijheid als hbo-verpleegkundige, met als speerpunten welzijn en preventie? Kom kennismaken met het leukste thuiszorgteam van Vlaardingen!

Op zoek naar veel vrijheid als hbo-verpleegkundige, met als speerpunten welzijn en preventie? Kom kennismaken met het leukste thuiszorgteam van Vlaardingen!  

Dáár zorg jij voor

Het aantal ouderen neemt toe, terwijl het aantal zorgprofessionals en het mantelzorgpotentieel niet meegroeit. Met een verbeteringsgerichte blik zijn wij continu op zoek om vanuit de ontwikkelingen in de samenleving de zorg die wij aanbieden naar een hoger plan te brengen. Daarbij denken we breder dan alleen onze cliënten. Onze drijfveer? Ervoor zorgen dat de Vlaardingse ouderen op een prettige wijze zo lang mogelijk gezond thuis kunnen blijven wonen. Dat vraagt om een nieuwe manier van zorg en ondersteuning leveren. Dit komt samen in ons project Gezond en Wel Thuis waarbij thema's zoals zorg, wonen, welzijn, informele zorg, gemeenschapszin en zorgtechnologie als rode draden in elkaar worden geweven. 

Als wijkverpleegkundige participeer jij vanuit jouw expertise in het project Gezond en Wel Thuis. Welzijn staat hierbij voorop. Jij komt bij de mensen thuis en onderzoekt wat er nodig is, om te zorgen dat iemand zo lang mogelijk veilig thuis kan blijven wonen. Preventie is de andere belangrijke pijler bij de gesprekken die je voert. Hebben mensen verlies geleden, zijn ze eenzaam of speelt er andere problemetiek? Voordat er zorg in beeld komt is het belangrijk deze signalen op te pakken en mensen te betrekken bij het werk wat er in de wijk wordt gedaan. 

Je krijgt veel ruimte en verantwoordelijkheid in deze functie. Uiteraard heb je een back-up. De teamcoördinator en het projectteam is er voor jou, ondersteunend en coachend, zodat jij je werk nog beter kunt doen. Elke dag is anders en achter elke voordeur ligt weer een nieuwe uitdaging te wachten. Dat maakt werken bij Zonnehuis Thuis als wijkverpleegkundige zo leuk en afwisselend.

Jouw profiel

  • Je hebt een hbo-diploma Verpleegkunde
  • Het is natuurlijk prettig wanneer je werkervaring in de thuiszorg hebt. Belangrijker vinden wij de skills die je meebrengt
  • Je bent zelfstandig en actief en hebt een gezonde dosis zelfvertrouwen

Ons aanbod

  • Salaris is max. € 4.370,94 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (volgens cao VVT FWG 50)
  • Onregelmatigheidstoeslag tussen 22 en 60% afhankelijk van dagen en tijden
  • Jouw privé-werk balans vinden we belangrijk, over dagen, uren en werktijden gaan we graag het gesprek met je aan
  • Reiskostenvergoeding, 8,33% eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag en deelname aan een aantrekkelijke pensioenregeling (PFZW)
  • Wij bieden verschillende opleidings- en scholingsmogelijkheden
  • Fietsplan en sportregeling zodat je met korting kunt sporten op een sportschool naar keuze
  • In de maand dat je start is er een informatieve én gezellige startbijeenkomst met alle nieuwe collega's van alle afdelingen (mét overheerlijke lunch uit eigen brasserie!)
  • Na ongeveer drie maanden komen we opnieuw bij elkaar om onder het genot van een high tea samen terug te blikken op de eerste maanden bij de Zonnehuisgroep.

Waar ga je werken 

Werken bij VVT-organisatie Zonnehuisgroep Vlaardingen betekent werken aan warme, persoonlijke zorg. Met 1.600 collega's en vrijwilligers maken we dagelijks het verschil voor onze cliënten en de mensen die bij ons wonen. Dat doen wij voor verschillende doelgroepen in Vlaardingen en omgeving; PG, Somatiek, NAH, Revalidatie en Thuiszorg. De collega's van Zonnehuis Thuis zijn thuis in de wijk en staan dicht bij de cliënten. Vanuit verschillende locaties in Vlaardingen en Schiedam zijn onze wijkteams actief.

Solliciteren of meer weten?
Meteen solliciteren kan via de sollicitatiebutton of stuur een mail naar recruitment@zgvlaardingen.nl. Wil je eerst meer informatie? Neem contact op met recruitment via WhatsApp 06-45476274 of bel 010-4759542 of mail recruitment@zgvlaardingen.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Het aanvragen van een VOG maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:
Contract

Werkuren:
Fulltime
Parttime

Werkdagen:
Dag

Sluitingsdatum:
31-05-2024

Startdatum:
12-04-2024

Locatie:
Zonnehuis Thuis



Bedrijfspagina:
http://www.zgvlaardingen.nl