Zonnehuisgroep Vlaardingen ICT

Bij Zonnehuisgroep Vlaardingen ontmoeten cliënten, familie, medewerkers en vrijwilligers elkaar. Er is zorg en aandacht voor elkaar én voldoende ruimte om je thuis te voelen. Een optimale kwaliteit van leven in zorg, wonen en werken is het resultaat, afgestemd op de persoonlijke wensen van de cliënt.

 

Functioneel Applicatiebeheerder HR, Vlaardingen, uren in overleg


Kom kennismaken!

Mijn collega gaat binnenkort genieten van haar welverdiende pensioen. Daarom zoeken wij een nieuwe functioneel applicatiebeheerder met affiniteit voor de ouderenzorg en kennis van HR-processen. Ben jij gedreven om de ouderenzorg nóg beter te maken? Kom kennismaken!

 

Waar ga je werken
Werken bij VVT-organisatie Zonnehuisgroep Vlaardingen betekent werken aan warme, persoonlijke zorg. Met 1.600 collega's en vrijwilligers maken we dagelijks het verschil voor onze cliënten en de mensen die bij ons wonen. Dat doen wij voor verschillende doelgroepen in Vlaardingen en omgeving; PG, Somatiek, NAH, revalidatie en thuiszorg.
Jij wordt onderdeel van een enthousiast ICT-team van 11 professionals, die (zorg)collega's ondersteunen met soepel werkende applicaties en de implementatie hiervan. Wij hebben een enorme ambitie op het terrein van digitalisering en innovatie met zorgtechnologie. Team ICT heeft hier een enorm belangrijke rol in wat een mooie dynamiek met zich meebrengt. 

 

Dáár zorg jij voor
Als functioneel applicatiebeheerder zorg jij ervoor dat onze medewerkers in een goedwerkende IT-omgeving kunnen werken. Gezien de verdeling in het team zijn we op zoek naar een collega voor de applicaties Youforce en Beaufort. Als applicatiebeheerder snap je de HR-werkprocessen als geen ander en denk je mee in het verbeteren ervan. Jij begrijpt hoe de applicaties het werkproces werkelijk ondersteunen. Je adviseert kerngebruikers en management over de applicaties en je onderhoudt contact met Visma. Tenslotte signaleer en analyseer je knelpunten en kom je met verbetervoorstellen.

 

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal een mbo-diploma niveau 4,
  • Ervaring als functioneel applicatiebeheerder is een pré, heb je niet de ervaring maar wel een enorme drive nodigen we je ook van harte uit om te reageren
  • Je bent resultaat- en klantgericht

 

Dáár zorgen wij voor

  • Je salaris is, afhankelijk van ervaring, max. € 3.754,41 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (volgens cao VVT FWG 45).
  • Jouw privé-werk balans vinden we belangrijk, over dagen, uren en werktijden gaan we graag het gesprek met je aan
  • Reiskostenvergoeding, 8,33% eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag en deelname aan een aantrekkelijke pensioenregeling (PFZW)
  • Verschillende opleidings- en scholingsmogelijkheden, verdieping of verbreding, afhankelijk van jouw wensen
  • FiscFree fiscale voordelen: HelloFresh vouchers, sportregeling zodat je met korting kunt sporten en een fietsplan zodat je voordelig een nieuwe fiets kunt kopen
  • In de maand dat je start is er een informatieve én gezellige startbijeenkomst met alle nieuwe collega's van alle afdelingen (mét overheerlijke lunch uit eigen brasserie!)
  • Na ongeveer drie maanden komen we opnieuw bij elkaar om onder het genot van een high tea samen terug te blikken op de eerste maanden bij de Zonnehuisgroep.

 

Solliciteren of meer weten?
Meteen solliciteren kan via de sollicitatiebutton. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. De vacature kent geen vaste sluitingsdatum, maar staat open tot we de juiste kandidaat hebben gevonden. Wacht dus niet, maar reageer direct! Wil je meer informatie over de functie of de procedure? Neem contact op met Recruiter Matthea via 06-45476274 of stuur een mail naar recruitment@zgvlaardingen.nl. 

Het aanvragen van een VOG maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:
Contract

Werkuren:
Fulltime
Parttime

Werkdagen:
Dag

Sluitingsdatum:
31-05-2024

Startdatum:
05-04-2024

Locatie:
Zonnehuis



Bedrijfspagina:
http://www.zgvlaardingen.nl