Zonnehuisgroep Vlaardingen Locatie Somatiek ZH

Bij Zonnehuisgroep Vlaardingen ontmoeten cliënten, familie, medewerkers en vrijwilligers elkaar. Er is zorg en aandacht voor elkaar én voldoende ruimte om je thuis te voelen. Een optimale kwaliteit van leven in zorg, wonen en werken is het resultaat, afgestemd op de persoonlijke wensen van de cliënt.

 

Zorgassistent, Zonnehuis Vlaardingen, 20 uur per week


Bijdragen aan de tevredenheid van onze bewoners? Kom ons team versterken als zorgassistent! 

Bijdragen aan de tevredenheid van onze bewoners? Kom ons team versterken als zorgassistent!  

Waar ga je werken
De Zonnehuisgroep Vlaardingen is een kleinschalige zorgorganisatie met 1.600 medewerkers en vrijwilligers. We bieden verpleeghuiszorg, thuiszorg, revalidatie- en NAH zorg in Vlaardingen en omgeving. Zorg is voor ons geen product, maar iets wat je vanuit je hart doet en waar je ook veel voor terugkrijgt. Mensen - zowel bewoners als medewerkers - voelen zich bij ons thuis en ervaren geborgenheid. Juist daardoor zijn we in staat de best mogelijke zorg te leveren. In deze rol kom je te werken op één van onze Somatische afdelingen (Neptunus, Pluto of Mercurius) in het Zonnehuis.

Dáár zorg jij voor
Samen met je collega’s haal je het optimale resultaat voor de bewoners die jullie samen ondersteunen en verzorgen. Je verdiept je in de bewoners en zorgt dat je op de hoogte bent van het zorg(leef)plan. Je helpt de bewoners bij ADL-activiteiten en bent tegelijk de ogen en oren die merken of alles nog naar tevredenheid loopt. De nieuwe informatie die jij ontdekt over de bewoner geef jij door aan de daartoe bevoegde collega om het vervolgens op te kunnen lossen. Je bent hét gezicht voor zowel de bewoner als zijn/haar naasten. Je bent praktisch ingesteld en steek je graag de handen uit de mouwen om bijvoorbeeld een bed te verschonen of het incomateriaal aan te vullen. Tenslotte assisteer je bij de uitvoering van ontspannende activiteiten die zowel individueel als in groepsverband worden georganiseerd voor de bewoners. Kortom, in deze brede functie zorg jij voor de lach op het gezicht van onze bewoners!

Jouw profiel

  • Je hebt de opleiding individuele basiszorgverlening met positief resultaat afgesloten of
  • je hebt een gelijkwaardig diploma en/of certificaat of
  • je bent gemotiveerd om via ons de opleiding te volgen
  • Je hebt ervaring in het omgaan met onze doelgroep
  • Je kan goed luisteren en samenwerken

Dáár zorgen wij voor

  • Jaarcontract met zicht op een vaste aanstelling,
  • Dienstverband van maximaal 20 uur per week met diensten van 4, 5 en 6 uur
  • Zoveel als mogelijk houden we rekening met jouw privé-werk balans, waarbij tegelijk het welzijn van onze bewoners ook een belangrijk uitgangspunt is
  • Salaris van max. € 2.772,02 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (volgens cao VVT FWG 20)
  • Reiskostenvergoeding, 8,33% eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag en deelname aan een aantrekkelijke pensioenregeling (PFZW)
  • Ruimte voor ontwikkeling en scholing
  • FiscFree fiscale voordelen: HelloFresh vouchers, sportregeling zodat je met korting kunt sporten en een fietsplan zodat je voordelig een nieuwe fiets kunt kopen
  • In de maand dat je start is er een informatieve én gezellige startbijeenkomst met alle nieuwe collega's van alle afdelingen (mét overheerlijke lunch uit eigen brasserie!)
  • Na ongeveer drie maanden komen we opnieuw bij elkaar om onder het genot van een high tea samen terug te blikken op de eerste maanden bij de Zonnehuisgroep.

Solliciteren of meer weten?
Interesse of wil je eerst kennismaken voordat je solliciteert? Laat het ons gerust weten via recruitment@zgvlaardingen.nl. Meteen solliciteren kan ook via de sollicitatiebutton. We nemen zo snel mogelijk na je sollicitatie contact met je op.

Voor meer informatie, voor een kennismakingsgesprek of een keer meelopen kun je contact opnemen met recruiter Matthea Tijssen via 06-45476274. De vacature kent geen vaste sluitingsdatum, maar staat open tot we de juiste kandidaat hebben gevonden. Wacht dus niet, maar reageer direct! 

Het aanvragen van een VOG maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:
Contract

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Avond
Dag
Weekend
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
31-05-2024

Startdatum:
05-04-2024

Locatie:
Het Zonnehuis



Bedrijfspagina:
http://www.zgvlaardingen.nl