Zonnehuisgroep Vlaardingen Revalidatie 3

Bij Zonnehuisgroep Vlaardingen ontmoeten cliënten, familie, medewerkers en vrijwilligers elkaar. Er is zorg en aandacht voor elkaar én voldoende ruimte om je thuis te voelen. Een optimale kwaliteit van leven in zorg, wonen en werken is het resultaat, afgestemd op de persoonlijke wensen van de cliënt.

 

Verpleegkundige GRZ, Vlaardingen, 16 tot 32 uur per week


2024-627

Ben jij op je best op een dynamische revalidatieafdeling? Kom werken bij het Geriatrische Revalidatiecentrum de Dillenburg. We kijken uit naar je komst!

Ben jij als Verpleegkundige op je best op een dynamische revalidatieafdeling? Kom werken bij het Geriatrische Revalidatiecentrum de Dillenburg. We kijken uit naar je komst!

 

Jouw werkplek
Werken bij VVT-organisatie Zonnehuisgroep Vlaardingen betekent werken aan warme, persoonlijke zorg. Met 1.600 collega's maken we dagelijks het verschil voor onze cliënten en bewoners. Dat doen wij voor verschillende doelgroepen in Vlaardingen en omgeving; PG, Somatiek, NAH, thuiszorg en revalidatie. Het doel van de revalidatieafdeling is het begeleiden, behandelen en ondersteunen van cliënten, zodat ze weer terug kunnen keren naar hun thuissituatie of een andere woonomgeving. 

Dáár zorg jij voor
Als verpleegkundige heb je een belangrijke rol binnen het behandelteam van de revalidatieafdeling. Jouw kritische en klinische blik dragen bij aan de kwaliteit en deskundigheid van zorg. In de dagelijkse zorgverlening komen veel (complexe) verpleegtechnische of medisch-technische handelingen voor. Naast de dagelijkse zorg ondersteun je bij therapieën en gesprekken met cliënt en familie. In deze gesprekken weet jij de verwachtingen goed te managen. Jij kunt je écht inleven, bent flexibel en creatief in het bedenken van oplossingen voor de persoonlijke situatie van de cliënt. Ook denk je kritisch mee om processen en werkwijzen op de afdeling en binnen de organisatie te verbeteren.

Jouw profiel

  • Je hebt een mbo-diploma Verpleegkunde niveau 4 of HBO-V
  • Je hebt een geldige BIG-registratie
  • Je bent doortastend, stressbestendig en houdt van dynamiek
  • Een flexibele inzet is een grote pré, heb je bepaalde wensen voor diensten? We gaan hierover graag het gesprek met je aan!

Dáár zorgen wij voor

  • Een contract voor 32 uur per week
  • Jouw privé-werk balans vinden we belangrijk, we gaan graag in gesprek over jouw werkdagen en -tijden. Gezien de samenstelling van het team heeft inzetbaarheid in de avond/nacht en weekend een sterke voorkeur.
  • Salaris is max. € 3.754,41 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (volgens cao VVT FWG 45) afhankelijk van opleiding en werkervaring
  • Een teamleider en manager die jou ondersteunt en faciliteert, zodat jij het werk kunt doen waarvoor je bent opgeleid
  • Een kwaliteitsverpleegkundige die jou inwerkt en begeleidt
  • Reiskostenvergoeding, 8,33% eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag en deelname aan een aantrekkelijke pensioenregeling (PFZW)
  • Wij hebben een eigen scholingsprogramma waar je jouw kwaliteiten verder kunt ontwikkelen. Daarnaast veel mogelijkheden voor externe scholing zoals kwaliteitsverpleegkundige, HBO-V, GRZ verpleegkundige of verpleegkundig specialist
  • Een fietsplan, bedrijfsfitness en korting op je zorgverzekering
  • Jaarlijks een gezellig afdelingsuitje
  • In de maand dat je start is er een informatieve én gezellige startbijeenkomst met alle nieuwe collega's van alle afdelingen (mét overheerlijke lunch uit eigen brasserie!).
  • Na ongeveer drie maanden komen we opnieuw bij elkaar om onder het genot van een high tea samen terug te blikken op de eerste maanden bij de Zonnehuisgroep.

Solliciteren of meer weten?
Meteen solliciteren kan via de sollicitatiebutton of stuur een mail naar recruitment@zgvlaardingen.nl. Wil je eerst meer informatie? Wil je eerst meer informatie? Neem contact op met Priscilla van Geffen (manager GRZ) via 06-10461168 of neem contact op met afdeling recruitment via WhatsApp 06-45476274 of bel 010-4759542 of mail recruitment@zgvlaardingen.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Het aanvragen van een VOG maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:
Contract

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
01-05-2024

Startdatum:
12-02-2024

Locatie:
Zonnehuis



Bedrijfspagina:
http://www.zgvlaardingen.nl