Zonnehuisgroep Vlaardingen Revalidatie 1

Bij Zonnehuisgroep Vlaardingen ontmoeten cliënten, familie, medewerkers en vrijwilligers elkaar. Er is zorg en aandacht voor elkaar én voldoende ruimte om je thuis te voelen. Een optimale kwaliteit van leven in zorg, wonen en werken is het resultaat, afgestemd op de persoonlijke wensen van de cliënt.

 

Verzorgende IG GRZ, Vlaardingen, avonddiensten, uren in overleg


2024-626

Ben jij een zorgtopper in hart en nieren en word jij blij als cliënten dankzij jouw goede zorg revalideren? Kom werken bij het Geriatrische Revalidatiecentrum de Dillenburg. We kijken uit naar je komst!

Ben jij een zorgtopper in hart en nieren en word jij blij als cliënten dankzij jouw goede zorg revalideren? Kom werken bij het Geriatrische Revalidatiecentrum de Dillenburg. We kijken uit naar je komst!

 

Jouw werkplek
Werken bij VVT-organisatie Zonnehuisgroep Vlaardingen betekent werken aan warme, persoonlijke zorg. Met 1.600 collega’s maken we dagelijks het verschil voor onze cliënten en bewoners. Dat doen wij voor verschillende doelgroepen in Vlaardingen en omgeving; PG, Somatiek, NAH, revalidatie en thuiszorg. Het doel van de revalidatieafdeling is het begeleiden, behandelen en ondersteunen van cliënten, zodat ze weer terug kunnen keren naar hun thuissituatie of een andere woonomgeving. Voor deze locatie zoeken wij een verzorgende IG voor met name de avonddiensten. Dus ben jij vooral in de avond op je best? Kom dan snel kennismaken!

Dáár zorg jij voor
De Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) is een bijzondere plek om te werken. Het is heel afwisselend, geen dag is hetzelfde. Jij geniet ervan om direct “aan” te staan als er een spoedopname binnenkomt en kan hierin goed schakelen. Als Verzorgende IG zorg je voor een aantal cliënten gedurende het herstelproces. Jouw kennis van fysieke verzorging komt goed van pas. Ben je er een tijd tussenuit geweest? Of zijn er handelingen die jij nog spannend vindt? Het hechte team staat voor je klaar om je hierin te begeleiden. In het Zonnehuis zijn alle behandelfaciliteiten om snel en goed te revalideren, je werkt daardoor nauw samen met collega’s van andere disciplines en ondersteunt bij therapieën en behandelingen. We hebben ruime bezoekuren die bijdragen aan het welbevinden van de cliënten en je bent er dan ook om vragen van familie en mantelzorgers te beantwoorden.

Jouw profiel

  • Je hebt een mbo-diploma Verzorgende IG niveau 3
  • Je bent stressbestendig, proactief en creatief in het bedenken van oplossingen die bijdragen aan het herstelproces van de cliënt
  • Een flexibele inzet is een grote pré, heb je bepaalde wensen voor diensten? We gaan hierover graag het gesprek met je aan!

Dáár zorgen wij voor

  • Salaris is max. € 3.177,10 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (volgens cao VVT FWG 35)
  • Jouw privé-werk balans vinden we belangrijk, we gaan graag in gesprek over jouw werkdagen en -tijden.
  • Reiskostenvergoeding, 8,33% eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag en deelname aan een aantrekkelijke pensioenregeling (PFZW)
  • Binnen de GRZ zijn er veel ontwikkelingen. Je hebt hierdoor heel veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en je verder te specialiseren
  • Een regeling (Balansbudget) voor verlofsparen. Je krijgt hierdoor de vrijheid tijdelijk minder of niet te werken of je werk richting pensioen rustig af te bouwen. Zo zorgen we voor een goede balans tussen werk en privé
  • Fiscale voordelen (FiscFree): HelloFresh vouchers, sportregeling zodat je met korting kunt sporten en een fietsplan zodat je voordelig een nieuwe fiets kunt kopen
  • Jaarlijks een gezellig afdelingsuitje
  • Onboarding programma met een introductiebijeenkomst, een inwerkperiode en terugblikmoment tijdens een high tea
  • Een massagestoel op de afdeling waarin je tussendoor even kunt relaxen 

Solliciteren of meer weten?

Meteen solliciteren kan via de sollicitatiebutton of stuur een mail naar recruitment@zgvlaardingen.nl. Wil je eerst meer informatie? Neem contact op met Priscilla van Geffen (manager GRZ) via 06-10461168. Voor informatie over solliciteren: WhatsApp naar 06-45476274, of bel met 010-4759542 of mail naar recruitment@zgvlaardingen.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. 
Het aanvragen van een VOG maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:
Contract

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
01-05-2023

Startdatum:
12-02-2024

Locatie:
Zonnehuis



Bedrijfspagina:
http://www.zgvlaardingen.nl